Osmé adventní zastavení...letošní poslední



Nakonec se všichni dočkali, včetně dětí a zvěře. Já jsem se také dočkala, protože ta chvíle, kdy se sklenkou vína usedám k pohádce, venku je tma, ozdobený stromek voní a doma je již relativně pořádek, je přesně ta chvíle, na kterou se těším.  Večeře se povedla, salát nezklamal, dokonce i kapří hranolky měly úspěch. Sice jsem marně hledala zvoneček, aby mohl Ježíšek zazvonit, nakonec to zvládl i bez zvonečku. Šikulka. A jak tak odpočívám, v hlavě mi proběhne takový rychlý celoroční film, co se za ten rok stalo či nestalo a já si neúprosně uvědomím, jak ten rok zase rychle utekl... 

Komentáře

  1. To je pravda...utekl...ale ten další..nový bude určitě zase o něco hezčí...:-) Pohodové svátky Dianko a krásný rok 2018...S:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, překulí se ten rok, že člověk tomu ani nechce uvěřit. Taky mi ve chvílích, kdy jsem jen tak sama, toto proběhne.
    Ale prostě to tak je.
    Hezké i když už povánoční dny, Diano!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Dianko, letí to, letí a za chvíli budeme zase o rok starší. Také ráda bilancuji, podívám se na fotky z celého roku a uvědomím si, jak byl báječný a co jsme všechno zvládli, zažili a viděli. A překvapivě toho není málo. Letos to bylo trochu o štěňatech, ale pro mne chvíle štěstí a radosti. Uvidíme, co nám přinese ten rok příští.
    Přeji Ti, ať je stejně fajn, jako ten letošní. D.

    OdpovědětVymazat
  4. Ježíšek si vždycky najde způsob, jak dát o sobě vědět. I bez zvonečku:-).
    Asi všichni se v těchto dnech ohlížíme za skoro již uplynulým rokem a tak nějak se v myšlenkách vracíme, abychom si připomněli to, co nám přinesl.
    Užij si Dianko poslední dny roku v pohodě a klidu.
    Henrieta

    OdpovědětVymazat
  5. Milé přítelkyně, velmi Vám děkuji za Vaši přízeň a za Vaše milé komentáře. I já Vám přeji krásný zbytek roku 2017 a hurá do roku nového!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky