Opravdu poslední letní den na zahradě aneb závěr srpna a prázdnin je tady...


















Komentáře

  1. Milá Diano, koukám, že máš zahrádku pestrou a vzorně opečovanou.
    Zdraví Míša

    OdpovědětVymazat
  2. Dianko, máš to ale nádhernou oázu. To je konviček, než to všechno pozaléváš...:-).
    Henrieta

    OdpovědětVymazat
  3. Dnes byl krásný den, zahrada měla v odpoledním teplém světle neobyčejný půvab. Ještě pár dní a nastane podzim... pro mne takové nostalgické období. Henrietko, mnoho vody spotřebuje tato zahrada, někdy doslova slyším, jak rostliny pijí vodu, takovou mají žízeň v teplých dnech. Možná však, že letos zalévám střídměji i trávník je stále zelený. Míšo, Tvá zahrada je malý zázrak, těším se na Tvé fotky.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná zahrada! Radost na ni pohledět.
    Hezký poslední srpnový den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani děkuji, upřímně mám taky radost, když třeba můžu na zahradě chvíli posedět a "prostě" ji vnímat. Pak vím, že se péče vyplácí, protože to je takový můj milovaný kout světa.

      Vymazat
    2. Máš krásnou zahradu.
      Taková chce hodně péče a lásky.

      Vymazat
    3. Alenko, snažím se skloubit lásku k zahradničení, která se projevuje shrbenými zády a zničenými nehty a mnoha hodinami zde strávenými s duševním odpočinkem, protože zde vypínám, a nebo mne "naopak" napadají geniální myšlenky, takže vlastně čerpám ze zahrady mnoho síly a duševní obrody. Na druhou stranu, i když to tak možná nevypadá, se zahradě již tak intenzivně nevěnuji, jako to bylo v počátcích, když jsem ji zakládala.

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky