Vazba kytic II

 Tato první vazba je vytvořena z poupat růží v krémově bílé barvě a mile oranžové barvě a je prokládána krásně zaoblenými "plody ve tvaru tobolky" černuchy seté.
tenké lýko používám jak na samotné svázání kytice, tak i jako vzdušnou ozdobu dovnitř vazby



S láskou byla darovaná milé osobě ke 40. narozeninám. V momentu, kdy byla uvázána do příjemně objemné kytice mi došla sms...hlavně mi prosím nenoste žádné řezané kytky, v pátek odjíždím pryč do zahraničí... usmála jsem se a odpověděla jsem, kytka je uvázána, doporučuji ji před odjezdem zavěsit květy dolů...růže i černucha krásně seschnou a mohou zdobit nějaký "kout" i po seschnutí celé vazby...






Druhá vazba květiny byla vytvořena, jak jinak, než pro naše milé paní učitelky. Vazbu tvoří kombinace vlastních skvostných lilií a zakoupených drobnokvětých tmavě fialových chryzantém a svěže růžových gerber.
Poslední malá kytička na fotce zbyla z odřezků. Chryzantémy jsou nesmírně vděčné květinky, protože vydrží ve váze po výměně vody mnoho dní. 
Tentokrát jsem květiny vázala doma, protože venku celý den mohutně pršelo, což je vidět i na okenní tabuli.


Mohlo by Vás také zajímat:Vazba kytic



Komentáře

  1. Dianko, Ty jsi kouzelnice! Ty kytice jsou překrásné. Hlavně ta první je velmi originální, musela se hodně líbit, já bych byla nadšená.
    Henrieta

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky