Stardance aneb výstava v Rohlíku...

Televizní taneční soutěž Stardance, ve které tančí herecké a sportovní hvězdy s profesionálními tanečníky standardní a latinské tance známe úplně všichni. To, že do 17.března je možnost vidět několik desítek kostýmů a nejen JE na výstavě v budově ČT Rohlík, jsem věděla od své "zimnice", která mne opakovaně urgovala o její shlédnutí. Výstava je interaktivní, takže to není jenom prohlídka kostýmů, ale můžete si ve "vlastním ateliéru" navrhnout a vyrobit šaty, vyfotit se s některými hvězdami, zkusit se stát porotcem a holčičky si na sebe mohou některé šaty obléknout a celkově jsme prostě trochu více nahlédly "pod pokličku" výroby pořadu. Povedlo se mi vychytat čas návštěvy,  a tak jsme na místě byly s dcerkou přesně v 10.00..., kdy se výstava otvírá návštěvníkům. Na výstavě jsme byly první hodinu úplně sami a nutno přiznat, že jsme obě byly ve svém živlu. Tak se nám zde líbilo, že jsme zde pobyly dvě hodiny. Výstava je zdarma, takže když jsme po dvou hodinách odcházely, praskala ve švech...





















Na výstavu jsem se těšila i proto, že jsem souhlasila s tím, že vytvořím šaty "na standard" pro jednu mladou dívku na soutěž do přátelské ligy a chtěla jsem se zblízka podívat na způsob zdobení šatů a nasát atmosféru a inspiraci. Šiji kostýmy na balet pro děti, ale tyto šaty byly výzva... a velká! 








Tak a teď již jenom ten kus tanečního štěstí, aby se dařilo! I když kdo tančí, ten šťastný prostě JE a nemusí ani vyhrát v taneční soutěži!

Komentáře

  1. Teda, Dianko, jsou nádherné! A slečně moc sluší! Tak hodně štěstí a radosti z tance!
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  2. Na výstavě je tedy na co se dívat a užít si to tam.
    Inspiraci pro svoje dílo jsi měla a povedlo se!!!!
    Hezké dny, Diano!
    Hanka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky