Konec roku 2020...

Divnej rok to byl...pěkný datum, ale jinak nic moc...opustilo mne hodně lidí...pár zvířat...překlenula jsem se zcela definitivně do druhé poloviny svého života. Mám to štěstí, že mohu pracovat, ale často jsem velmi vyčerpaná z mnoha hodin, které v práci strávím. Jsem zdravá a moje rodina též. Docela se těším, až budu naočkovaná vakcínou proti covidu, abych neměla strach, když se chci potkat s rodinou nebo přáteli, že někoho nakazím, nebo že budu  nakažena. Jednou jsem se nechala naočkovat proti chřipce a za měsíc a půl po očkování jsem skončila v nemocnici s tak strašnou chřipkou, že ještě dnes, když si vzpomenu na úporné bolesti hlavy a svalů, které tehdy tuto chřipku provázely, tak nevěřím, že jsem to přežila. A tak nezbytně přemýšlím, jestli očkování bude bez vedlejších příznaků, anebo zrovna mé tělo se s očkováním bude vyrovnávat tak jako kdysi... tedy blbě!

No, co napsat, co Vám popřát...

Držme se! Držte se!

 

Přeji Vám mnoho síly k překonání našich společných peripetií. Přeji Vám zdraví a štěstí v roce 2021. Mimochodem...to je taky dobrý datum ne?

 



Komentáře

  1. Tak snad bude ten současný rok alespoň trochu lepší, nežli ten předchozí.
    Hlavně,abychom zůstali zdraví a to přeji do roku 2021 Tobě i Tvým blízkým.
    A přidávám k tomu přání všeho dobrého !
    Měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haničko, moc v to doufám, že se vše obrátí k lepšímu. I Tobě přeji zdraví a všeobecně dobrý rok a brzký návrat k loutkám, výletům i kultuře.

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky