V hlavní roli jarní cibuloviny...

aneb tulipánů není nikdy dost!
Některé již kvetou, jiné nakvétají, jejich jedinečné květy právě vévodí jarní zahradě. Do toho macešky, koniklec, omamně vonící hyacinty a modřence s barvínkem, zlatice a nově zakoupená velkokvětá sedmikráska... a popravdě spoustu dalších, právě rozkvetlých květin, mne neskutečně naplňují a dělají prostě šťastnou.  




























Pokud se někdo z Vás prokousal až sem, tedy celkem 27 fotografiemi, tak Vám chci popřát krásné jarní dny, užívejte barev, květin a sami sebe!

Komentáře

  1. Dianko, krásně Ti to na zahrádce kvete. Já se byla podívat na tulipány, mají jen listy, ale květy nikde. Sázela jsem je na podzim, předloni. Loni krásně vykvetly a letos se teda bojím. Myslela jsem si, že mají ještě čas, ale když je vidím nakvetlé u Tebe, tak nechápu.
    Hezky naplněné a barevné vázičky. :o)
    Přeji prima neděli. D.

    OdpovědětVymazat
  2. Tulipány mi ještě nekvetou,ale na květ už mají nasazeno. Tolik jako Ty jich však nemám. Ale přeci jenom už mi zahrádka začíná jarně rozkvétat, takže denně okukuji a z každého kvítku mám radost. Jen hyacinty se na mne letos vykašlaly.Lístky ven vylezly, ale nevypadá to, že ještě hlavu ven vystrčí i květ.
    Měj hezké- jarně barevné dny, Diano!
    Hanka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky