Podzimní věnec...

a dekorace na stůl do práce, toť výsledek dnešního "hemžení" na zahrádce. Po pravdě jsem se divila, jak ještě mnoho květin krásně kvete, jako by některé až teď naplno rozvinuly svoji krásu... 

Použito: slaměný věneček o průměru 20 cm zakoupený ve výprodeji za 9.90,- Kč, dále
šlahouny psího vína a břečťanu, se kterými mám výborné zkušenosti, neboť seschnou a vydrží na věnci neskutečně dlouho, a pokud se s nimi opatrně manipuluje, tak listy ani neopadnou. Tyto jsem omotala kolem základu,  a na tento základ pak navázala "šustící", a tedy vhodné sklizně, květy několika druhů hortenzií, vonící snítky květů levandule a několik květů rozchodníku... vše namotáno za pomocí lýka, které decentně sem tam přesahuje, což vlastně ani tak moc nevadí.


 Podzimní dekorace na stůl do práce...mám před sebou takový dlouhý stůl, a tak jej na chvíli zkrášlím...   


Krom vřesu, který byl zakoupen také ve výprodeji za 19.90,- Kč, je vše ze zahrádky...okrasná dýnička, plody jabloně "malušky", psí víno, levandule, aksamitník, traviny, pár kamínků, jeden starý květináč a trochu zeminy...prostě dekorace za 20,-Kč...

Tak a teď pár fotek letem světem jak to ještě u nás kvete...










Možná, že by Vás zajímaly i další články  na téma podzim...
Podzim

Komentáře

  1. Věnec i dekorace na stůl se moc povedly. A na zahrádce Ti to ještě krásně kvete.Tak si to užívej, protože přeci jenom už bude brzy tomu všemu odzvoníno.
    Hezkou neděli přeji!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Diano, krásný věnec z hortenzií jsi vytvořila. Taky trochu s nostalgií procházím stále ještě kvetoucí zahradou s tím, že první mráz tomu udělá rychlý konec.
    Zdraví Míša

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky