Jak jsme se dočkali...

Ráno otevřu oči a rovnou jim nevěřím!




Sníh, kupa sněhu a stále padá a padá další. Lovím v paměti předpověď počasí a myslím, že v nížinách mělo pršet... Tak snad, alespoň pár hodin, budeme mít i my trochu sněžné radosti. Sníh je mokrý a teplota na nule. Jdeme na to, tedy postavit prvního a možná i posledního sněhuláka této zimy.










Krasavec, že? Z původní klasiky se nám nakonec vyklubal medvěd lední sněhový. Dostal i šálu, aby vynikl jeho frajerský  a zcela unikátní zjev. Doufám, že i Vy máte sněhovou nadílku a pokud ano, tak neváhejte a postavte si sněhuláka jen tak pro radost.

Komentáře

  1. Dianko, sněhulák se vám moc povedl, vlastně medvěd. :o) U nás také sněžilo a teď už prší a vše zase taje, takže sněhuláka nestíháme. Snad se letos ještě zadaří, jako vám. .o)
    Přeji krásný víkend. D.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný medvěd, i u nás jsme měli překvapení sněhové, bohužel odpoledne začalo pršet.
    Krásnou neděli přeji. J.

    OdpovědětVymazat
  3. Povedl se ...medvěd. O sníh u nás nouze není, ale včera se to trochu pošramotilo. Teplota nad nulou učinila své. Teď zrovna chumelí, ale je to víc mokré, nežli sněhové.
    Hezké dny, Diano!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. No tak HURÁ, sníh už i u vás, Diano. My si ho celkem užili, ale už to zase taje, momentální teploty na nulou dělají své.
    Sněhulák medvědovitý je fešák.
    Jindra

    OdpovědětVymazat
  5. U nás sneh a dážď na striedačku. Máte super parťáka-snehuláka na záhrade :-).

    OdpovědětVymazat
  6. Super komentáře, děkuji a zdravím. U nás po sněhu ani památky, trochu mrzne. Jsem zvědavá na inzerovaný páteční vítr...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky