Zahrada v červnu...

je jedním slovem "bohatá".  Letošní nadprůměrné teploty přejí jak zelenině tak letní květeně. Jak rychle skončila zima, tak vlastně rychle skončilo jaro a letní teploty odstartovaly barevnou záplavu letniček a postupně kvetoucích trvalek, ačkoliv astronomické léto začne až za několik dní. 





















Vše však potřebuje vydatnou zálivku. Nedostatek vody se projevuje "odrbaným" trávníkem, který v určitých místech připomíná saharskou poušť. Vodou šetřím, ale i tak se děsím, až přijde účet za vodu. Za poslední měsíc u nás zapršelo dvakrát...





Komentáře

  1. Krásné to na zahradě máš. Ano všechno je letos zrychlené, kvítka kvetou o stošest. Zalévám zatím vodou ze sudů, ale už mi tedy rapidně vody ubývá. Teď ráno u nás lehce zapršelo, ale to jenom tak zahrádku pokropilo. Do země nevsáklo skoro nic. Nebe je šedivé, tak uvidíme jaký bude den. Smířila bych s deštěm.
    Měj hezké dny, Diano!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Diano, tvá zahrada je nádherná! Je plná barev, každý kout jimi oplývá. Netřesky v misce proložené kamínky jsou krásně dekorativní. Nám všem bych přála více vody, i když u nás pršelo několikrát minulý týden, pořád je to málo.
    Henrieta

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky